image
Sursa foto: Getty Images

Motivul pentru care Antonio Conte a refuzat-o pe Real Madrid: Ce a vrut Florentino Perez

Apar informaţii noi despre negocierile purtate între Antonio Conte şi Florentino Perez. Chiar dacă, la început, s-a spus că italianul n-a fost dorit la Real pentru că ar fi vrut să schimbe sistemul de joc, iată că acum se vorbeşte despre un alt motiv pentru care fostul tehnician al lui Chelsea ar fi refuzat să antreneze pe Bernabeu.

Ziarele din Spania explică faptul că Perez i-a propus lui Conte un contract pe un singur sezon, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani dacă lucrurile mergeau în direcţia potrivită.

Numai că italianul a dorit o înţelegere pe doi ani şi jumătate din prima, cu menţiunea că dacă ar fi demis la finalul sezonului să i se plătească salariul pe toată durata contractului. Florentino Perez nu a fost de acord şi i-a transmis lui Conte că nu a acceptat niciodată o asemenea înţelegere pentru un antrenor de la Real Madrid.

Interesant este că negocierile nu au picat definitiv, între cele două părţi existând în continuare un dialog. Dacă Solari nu va reuşi să scoată echipa din situaţia dificilă, atunci Perez ar fi tentat să accepte dorinţele lui Conte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: