image
Sursa foto: Getty Images

Neymar, propus Barcelonei: Ce se află în spatele strategiei care se repetă în fiecare an

Speculaţiile legate de viitorul lui Neymar sunt provocate chiar de acţiunile celor din anturajul brazilianului, susţine Marca. Jurnaliştii spanioli scriu că povestea se repetă în fiecare an, iar oamenii din jurul celui mai scump fotbalist din istorie au ca obiectiv fie să obţină o creştere salarială pentru atacantul de 26 de ani, fie să forţeze un transfer.

Concret, anturajul lui Neymar ar fi făcut un mic tur al Europei şi l-ar fi oferit pe starul lui Paris St. Germain echipelor importante de pe continent. De exemplu, anul trecut, brazilianul a fost oferit lui Manchester United, lui Manchester City şi chiar lui Real Madrid, însă în cele din urmă totul s-a încheiat cu trecerea sa pe Parc des Princes, pentru 222 de milioane de euro.

Povestea se repetă şi în această vară, când reprezentanţii lui Neymar au bătut inclusiv la uşa Barcelonei, pentru a lua pulsul în privinţa unei posibile reveniri pe Camp Nou. Un scenariu care pare imposibil, dar care nu trebuie complet exclus, mai ales după ce catalanii au ratat transferul lui Antoine Griezmann, care a decis să rămână la Atletico Madrid.

Deocamdată, şi în contextul Cupei Mondiale, zvonurile despre o posibilă plecare a lui Neymar de la PSG nu mai sunt la fel de multe ca în perioada recentă. În orice caz, sursa citată notează că sud-americanul ştie că mulţi jucători importanţi au ajuns să regrete că au semnat cu Real Madrid, clubul care e cel mai interesat de transferul său.

Cu gândul la competiţia din Rusia, unde speră să conducă Selecao spre al şaselea titlu mondial, Neymar îşi lasă apropiaţii să se ocupe de astfel de probleme. La fel ca în ceilalţi ani, atacantul evită să intre în jocurile anturajului său, astfel că poate fi convingător când neagă speculaţiile din jurul său.

Aşa a fost posibil, de exemplu, ca el să jure fidelitate Barcelonei, în timp reprezentanţii săi negociau intens transferul la PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: