image
Sursa foto: libertatea.ro

Horoscop: O zi în care Balanțele au șanse să iasă în evidență

Astăzi, nativii din zodia Pești vor fi favorizați de tranzitul lui Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul zodiacului, care-și revine în mers direct după o perioadă de 6 luni în care a retrogradat în zodia Pești. Aspectul influențează toate zodiile și durează până pe data de 18 februarie 2019.

Berbec

Poți avea mai multe surprize astăzi, dar cea care îți va râmâne în memorie cel mai mult timp va veni de la tine, de la un alt fel de a reacționa, de care nu știai că ești capabil.

Taur

Poți ajunge la un om pe care îl cauți de mai mult timp sau poți găsi o soluție pentru a-l face pe un prieten să uite o supărare pe care i-ai provocat-o.

 Gemeni

Poate că nu te vei simți în largul tău în situațiile emoționante pe care le vei trăi astăzi, dar îți va fi de mare folos să te implici, atât cât vei simți nevoia.

Rac

Ești mai atent la propriile sentimente și la ce te îndeamnă inima să faci. Pot să apară lucruri minunate, de care cei dragi se vor bucura, cu siguranță.

Leu

Ai mare nevoie de o atmosferă caldă acasă, în mediul tău intim, dar nu are rost să aștepți să o creeze altcineva. Poate că nu o poți crea mult mai ușor și mai bine decât oricine.

 Fecioară

Ai șansa de a te elibera de unele bănuieli, de teama că te vei confrunta cu anumite lipsuri, într-un cuvânt de pesimism. Trebuie doar să vrei.

 Balanță

Ești foarte inspirat și vei reuși să ieși în evidență, în cel mai bun mod posibil, în orice situație ai fi. Este foarte important să fii generos cu cei din jur.

Scorpion

Prin ceața amintirilor în care preferi să trăiești de ceva vreme, se întrevăd și unele lucruri bune pentru viitor. Dar nu poți sta cu mâinile în sân, așteptând să le facă altcineva.

 Săgetător

Ești în formă și asta te bucură mai mult decât micile reușite, de zi cu zi. Ești dispus să schimbi ceea ce vezi că nu funcționează în modul tău de a aprecia lumea și oamenii.

 Capricorn

Primești informații de foarte bună calitate, dar trebuie să le vezi, să fii în căutarea lor. Ai nevoie de liniște sufletească și nu e deloc ușor de obținut.

 Vărsător Îți găsești mai ușor cuvintele, reușești să te apropii de oameni cu căldura cu care i-ai obișnuit. Așa îți amintești că îți creezi singur realitatea, în fiecare moment.

 Pești

Vezi dincolo de aparențe, poate chiar mai departe decât de obicei. Ai posibilitatea de a alege în ce să crezi, în varianta mai optimistă sau în cealaltă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: