image
Sursa foto: digisport.ro

Scrisoare emoționantă, a unui puști de 8 ani, pentru Griezmann

Antoine Griezmann (27 de ani) a devenit un adevărat idol la Madrid, pentru fanii lui Atletico, indiferent de vârstă. Vestea că mijlocașul francez ar putea pleca la FC Barcelona i-a întristat pe suporterii madrilenilor, care nu pot ”digera” încă o astfel de despărțire. Griezmann se pare că a primit mai multe mesaje din partea suporterilor, dar, e departe, cel mai emoționant a venit din partea unui puști, în vârstă de 8 ani.

”Bună, Griezmann, numele meu este Gabriel, am 8 ani și locuiesc în Parla. De când mă știu sunt un fan al echipei Atletico Madrid și îmi place să vizionez jocuri la televizor sau pe Metropolitano. La prezentarea lui Diego Costa mi-ai semnat tricoul și eram foarte entuziasmat. Din acest motiv, îmi pare foarte rău când aud că poate te duci la Barcelona, pentru că eu cred că la Atleti vei fi foarte fericit și vom câștiga multe titluri. Te rog, stai cu noi, te iubim!

Dacă vrei, poți să-mi trimiți o scrisoare

P.S: Știu că îți place Fornite (nr. - un joc). Îmi place foarte mult și mie. Poate într-o zi ne vom distra împreună, pentru că se joacă și pe computer și pe Play 4”, este scrisoarea pe care Gabriel i-a trimis-o lui Antoine.

Oficialii celor de la FC Barcelona nu mai vor să piardă nicio zi și să-și asigure serviciile lui Antoine Griezmann (27 de ani), mai ales după evoluția entuziasmantă a francezului din finala Europa League, adjudecată de Atletico Madrid cu 3-0 în fața celor de la Olympique Marseille.

Presa spaniolă, de vineri, anunță chiar că zilele viitoare sunt decisive, asta în ciuda faptului că diriguitorii madrilenilor par destul de liniștiți, scrie digisport.ro. Mingea se află acum în terenul catalanilor, care trebuie să decidă strategia cea mai bună pentru finalizarea tranzacției. O parte dintre conducătorii grupării blaugrana susține că cel mai bine ar fi să se aștepte data de 1 iulie, când intră în vigoare noua clauză, în valoare de 100 de milioane de euro, asta ca să nu se plătească aiurea suma de 200 de milioane de euro, cât reprezintă acum rezilierea contractului. O altă parte susține că cel mai bine ar fi ca gruparea catalană să achite de acum o sumă puțin peste 100 de milioane de euro, se vorbește de 110 milioane euro sau 115 milioane de euro, sumă care ar putea fi și pe placul celor de la Atleti.

”I-am făcut o propunere de reînnoire cu ceva timp în urmă și suntem în contact cu sora lui. Așteptăm un răspuns în următoarele zile. Dacă acceptă, foarte bine. Dacă nu, vom înțelege din asta că vrea să plece. Nu am însă idee ce se va întâmpla”, a spus Miguel Angel Gil Marin, directorul executiv al lui Atletico.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: