image
Sursa foto: Profimedia

Momente de panică la Jocurile Olimpice: Nina O’Brien, ”accidentare horror”! Primele informații despre starea americancei

Americanca Nina O’Brien (24 de ani) a suferit o gravă accidentare la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, în timpul probei de schi slalom uriaș.

Cu doar două porți înainte de final, Nina O’Brien a pierdut controlul după ce s-a atins de o poartă și a căzut.

Sportiva a suferit și o accidentare catalogată drept ”horror” de New York Post, la piciorul drept, pe care l-a prins sub ea în căzătură și s-a îndoit.

Accidentarea Ninei O’Brien a provocat panică în rândul celor prezenți la locul indicidentului, care au fost surprinși acoperindu-și fețele cu mâinile.

Nina O’Brien era considerată a doua cea mai bună reprezentantă a Statelor Unite ale Americii în proba de slalom uriaș, după Mikaela Shffrin, care a fost, însă, descalificată.

Un purtator de cuvând al Federației de Schi din Statele Unite ale Americii a declarat, pentru sursa citată anterior, că Nina O’Brien este conștientă și capabilă să răspundă stimulilor.

”Ea este foarte puternică, e o luptătoare. A fost îngrijorată doar pentru că s-a întârziat cursa și a întrebat cât de repede a schiat”, a spus purtătorul de cuvânt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: