image
Sursa foto: Maia Sandu//Facebook

Eurodeputatul Siegfried Mureșan, decorat de Maia Sandu cu „Ordinul de Onoare”: Este un promotor al intereselor țării noastre

Eurodeputatul Siegfried Mureșan, președinte al Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere Uniunea Europeană - Republica Moldova, a fost decorat astăzi de Maia Sandu cu „Ordinul de Onoare”.

„Am acordat această distincție în semn de apreciere pentru susținerea obiectivului nostru de integrare europeană și a eforturilor de consolidare a proceselor democratice în Republica Moldova. De mai mulți ani, Siegfried Mureșan este un prieten de încredere și un promotor al intereselor țării noastre în instituțiile Uniunii Europene, iar astfel ne ajută să construim o viață mai bună pentru toți cetățenii noștri”, a motivat președinta Maia Sandu.

Tot astăzi Maia Sandu s-a întâlnit cu câțiva membri ai delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE - Republica Moldova. Este vorba despre eurodeputații Ramona Strugariu, Vlad Nistor și Maria Grapini.

„Le-am mulțumit pentru tot sprijinul acordat țării noastre de instituțiile europene atât în contextul pandemiei de COVID-19, cât și ca răspuns la criza gazelor. Am vorbit despre prioritățile Republicii Moldova în relația cu UE și le-am transmis că integrarea europeană rămâne o prioritate cheie pentru noi. Cetățenii Republicii Moldova au dat un semnal puternic că vor să vadă acasă o democrație europeană, iar noi vom continua reformele pentru a asigura acest lucru”, a precizat Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Maia Sandu//FacebookMaia Sandu//Facebook

Noutăţile partenerilor

comentarii: