image
Sursa foto: Getty Images

Alexis Sanchez, salvat de PSG: Condiția pusă de campioana Franței

De când a ajuns la Manchester United, Alexis Sanchez s-a tot zbătut să se impună în echipă, însă nu a impresionat în trupa lui Mourinho. Cu toate acestea, PSG l-ar putea "salva". Campioana Franței îl dorește pe atacantul de 29 de ani, care ar putea schimba echipa chiar în această iarnă, sau cel mai târziu în vară.

Condiția pentru a ajunge pe Parc des Princes este ca jucătorul să fie luat pentru o sumă mică sau chiar gratis, pentru ca francezii să-i poată plăti același salariu fabulos pe care îl are la Manchester. 29,5 milioane de euro pe an primește chilianul, făcându-l, de departe, cel mai bine plătit jucător din istoria "diavolilor".

În ultima vreme, din ce în ce mai multe voci din conducerea clubului ar dori să scape de el și de povara salariului.

Potrivit publicației britanice The Sun, este de așteptat ca PSG să-l piardă fie pe Neymar, fie pe Mbappe la finalul sezonului, motiv pentru care mutarea lui Sanchez ar avea sens. PSG l-a mai dorit și anul trecut, dar atacantul de 29 de ani a ales Manchester United.

De când a ajuns pe Old Trafford, Alexis a marcat doar 4 goluri în 26 de meciuri oficiale jucate. În acest sezon a reușit doar un gol în 8 apariții în meciurile oficiale.

Alexis a ajuns pe Teatrul Viselor, de la Arsenal, în ianuarie 2018, într-o afacere care l-a inclus pe Henrikh Mkhitaryan la schimb.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: