„Am avut discuții cu mai mulți oameni de afaceri. Niciodată nu am simțit atâta frică la ei față de regim. Vorbesc în șoaptă în propriile oficii. Rog să lăsăm telefoanele în alt birou, ascunzându-le în sertare. Ne imploră să nu le sunăm pe linii deschise. Mulți își iau concediile până la ziua scrutinului. Totodată, toți ei așteaptă cu sufletul la gură alegerile din 24 februarie cu speranța să nu-l mai vadă pe Plahotniuc la guvernare”, a declarat vicepreședintele Platformei DA.

Alexandru Slusari s-a referit în context la angajamentele blocului ACUM Platforma DA și PAS în ceea ce privește mediul de afaceri.

„Deja am prezentat angajamentul nostru economic și vom avea un program amplu și foarte concret referitor la dezvoltare economică, bazată pe demonopolizare, debirocratizare, detenebrizare, desofshorizare și descentralizare. Stimați antreprenori, vă promitem ferm că, după preluarea puterii, mediul de afaceri NICIODATĂ nu va fi cuprins de spaimă în raport cu guvernarea. Vom avea un tratament respectuos și un dialog eficient cu cei care contribuie la asigurare a 95% din veniturile bugetare”, a menționat vicepreședintele Platformei DA.