image
Sursa foto: Profimedia

Italienii de la Corriere dello Sport știu cine va cuceri Balonul de Aur, dar nu sunt de acord: "A câștigat mai puțin"

Gala pentru Balonul de Aur 2021 se apropie, iar lupta pentru titlul de cel mai bun jucător se va da, conform L'Equipe, între Jorginho, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski și Karim Benzema.

La casele de pariuri, favorit clar este Leo Messi, care a câștigat Copa America cu naționala Argentinei. Totuși, nu puțini sunt cei care consideră că Jorginho ar trebui să obțină această distincție, având în vedere că în acest an a câștigat Liga Campionilor cu Chelsea și EURO 2020 cu naționala Italiei.

Publicația italiană Corriere dello Sport este de părere că trofeul va ajunge în acest an tot la Lionel Messi, însă jurnaliștilor de la Roma li s-ar părea o decizie injustă.

"Messi a câștigat mai puțin decât Jorginho, dar pe 29 noiembrie va triumfa", a scris sursa citată, potrivit Football Italia.

"Corriere dello Sport crede că Messi nu ar trebui să câștige acest trofeu, având în vedere că aici este premiat cel mai bun jucător în funcție și de trofeele câștigate.

Ziarul italian este sigur că Jorginho ar merita să câștige trofeul în noiembrie, după realizările italo-brazilianului din 2021. Totuși, Corriere dello Sport preconizează că Messi va câștiga premiul acordat de France Football, la Paris, iar Jorginho, pentru a avea șanse mai mari, ar fi avut nevoie de o mutare de răsunet, poate la PSG, pentru o sumă monstruoasă", a mai scris sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: