image
Sursa foto: Getty Images

Virgină la 36 de ani: Asta a fost cel mai greu; Dezvăluirea făcută de una din cele mai frumoase sportive din lume

Susan "Lolo" Jones are 36 de ani şi este considerată a fi una din cele mai frumoase sportive din lume. Recent, sportiva din SUA a dezvăluit că e încă virgină şi că respectarea acestui pact a reprezentat unul din cele mai dificile lucruri pe care le-a făcut în viaţă.

Susan Jones a făcut carieră în atletism, fiind medaliată cu aur în probele de 60 de metri garduri la Campionatele Mondiale indoor din 2008 şi 2010, dar şi în proba de sanie, unde a cucerit un titlu mondial în 2013.

Susan spune că şi-a promis că va rămâne virgină până după ce se va căsători şi că acest lucru a făcut ca cele mai multe dintre relaţiile avute să fie de scurtă durată.

"Îmi plac mai mulţi oameni, dar pur şi simplu nu merge. Am încercat fiecare ocupaţie (n.r. întrebată dacă n-ar fi interesată de o relaţie cu un alt altet). Nu ştiu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soţ.

Un motiv pentru care sunt singură e că nu am făcut niciodată sex şi băieţii nu vor să aştepte...

Cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să rămân virgină. A fost mai dificil ţi decât să mă antrenez pentru Jocurile Olimpice sau să termin facultatea!", a povestit Susan Jones, după ce a făcut anunţul că va apărea în sezonul 2 al emisiunii Celebrity Big Brother.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: