image
Sursa foto: Getty Images

Nici bine nu a plecat de la Real Madrid, că a și primit o ofertă: Clubul care l-a contactat pe Lopetegui

Julen Lopetegui a fost demis de la Real Madrid la începutul acestei săptămâni, dar antrenorul de 52 de ani nu duce lipsă de oferte. Potrivit presei spaniole, Lopetegui a fost contactat de Spartak Moscova, care tocmai l-a demis pe Massimo Carrera în urmă cu câteva zile. Potrivit presei din Rusia, Lopetegui încă nu a acceptat oferta.

Spartak se află pe locul 6 în prima ligă rusă, cu 5 victorii, 4 remize și 3 înfrângeri, la 9 puncte de liderul Zenit St. Petersburg.

Lopetegui a antrenat Real Madrid din iunie, când a preluat echipa cu câteva zile înainte de startul Cupei Mondiale din Rusia, acolo unde el era selecționer al Spaniei. În ultimele 7 partide oficiale, Real are 5 înfrângeri și o remiză, totul culminând cu eșecul rușinos în fața rivalei tradiționale, Barcelona, scor 1-5.

După acel meci, Lopetegui a fost dat afară. Pe banca madrilenilor a fost numit interimarul Santiago Solari, care a debutat cu victorie în "16-imile" Cupei Spaniei, 4-0 în deplasarea de la Melilla, echipă din liga a treia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: