image
Sursa foto: digisport.ro

Beckham a câștigat pariul cu Ibrahimovic: Ce trebuie să facă suedezul și cum a reacționat englezul

Anglia s-a impus în faţa Suediei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, scor 2-0, și va juca cu Croația în semifinale. Maguire şi Dele Alli au adus victoria pentru formaţia lui Southgate. Zlatan Ibrahimovic şi David Beckham au pus un pariu cu o zi înainte de partidă, iar englezul a câștigat.

În cazul în care "Ibra" ar fi câştigat, Beckham trebuia să-l însoţească pe vedeta lui LA Galaxy la Ikea şi să-i cumpere tot ce vrea pentru casa sa din Los Angeles. În cazul de faţă, pentru că a pierdut pariul, Zlatan trebuie să vină pe Wembley pentru a asista la un meci, îmbrăcat într-un tricou al naționalei Angliei.

Pentru că a câştigat pariul, Beckham a profitat de moment şi l-a ironizat pe fostul său coleg de la PSG. Pe contul său de Instagram, fostul star de la Manchester United şi Real Madrid a postat o poză cu Ibrahimovic îmbrăcat în tricoul naţionalei Angliei, însoţită de mesajul: "Se pare că cineva vine din nou pe Wembley".

De asemenea, o reacție a venit și de pe contul de Twitter al Stadionului Wembley: "Aștept cu nerăbdare să te vad @Ibra_official".

Anglia va juca în semifinalele Cupei Mondiale, împotriva Croației. De partea cealaltă, Belgia şi Franţa se vor înfrunta pentru un loc în finală.

David Beckham şi Zlatan Ibrahimovic au trei cluburi comune în carieră: Manchester United, Paris Saint Germain şi actualul club al suedezului, Los Angeles Galaxy.

Beckham are 115 meciuri şi 17 goluri pentru Anglia, între 1996 şi 2009, iar Ibrahimovic 116 partide şi 62 de reuşite în tricoul Suediei, între 2001 şi 2016. S-a retras din naţionala scandinavă după Euro 2016, însă şi-a manifestat dorinţa de a reveni pentru CM din Rusia. A fost refuzat însă de selecţionerul Suediei, Janne Andersson. "Ibra" este golgheterul all-time al suedezilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: