image
Sursa foto: facebook.com/viorica.andruscenco

Cum explică cei de la PD starea dezastruoasă a drumurilor: „În fiecare an, în februarie nu se întâmplă nimic neobișnuit”

Acuzați de opoziție că programul „Drumuri bune pentru Moldova” este doar o stratagemă electorală în condițiile în care, după topirea zăpezii, drumurile sunt pline de gropi, partidul de guvernare are o explicație: condițiile meteo nefavorabile.

Deși rețelele de socializare sunt pline cu poze care arată dezastrul de pe drumuri, conducerea PD afirmă că... doar unul dintre acestea a fost reparat în cadrul acestui program.

„În fiecare an, în luna februarie, nimic neobișnuit nu se întâmplă, pentru că așa e timpul de afară. În ceea ce ține de „Dumuri bune”, din toate acele poze pe care le-am văzut și le-am analizat, pentru că noi ne atârnăm foarte serios de acest subiect, unde antreprenorii au dat garanții, am identificat o singură porțiune de drum care într-adevăr a avut găuri”, a declarat astăzi unul dintre vicepreședinții PD, Vladimir Cebotari.

„Am fost clarificați că această porțiune a fost una dintre ultimele reparate. Din cauza condițiilor meteo, pentru că imediat au urmat înghețuri, acest drum nu este bun. Nu este o scuză și colegii din Administrația de Stat a Drumurilor au angajamentul să aducă la condiție acest sector de drum din contul antreprenorilor”, a mai spus vicepreședintele PD.

Cebotari a mai spus că, din martie, va începe „o campanie masivă de reparare a găurilor”.

„Va începe o campanie masivă de reparare a găurilor, pentru că ne propunem să reparăm 2600 de km. Nu trebuie să începem la începutul lui mai ca anul trecut, dar mai devreme. Vom începe din marte”, a spus Cebotari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: