image
Sursa foto: NADEJDA ROSCOVANU

Grosu: Recunosc că n-am fost suficient de atent și în Parlament au ajuns dintre cei care au copiat la BAC

În Parlament sunt deputați care... au copiat la examenele de Bacalaureat, susține speakerul Igor Grosu care anterior a deținut funcția de viceministru al Educației.

Oficialul a făcut declarația în replică deputatei BCS Diana Caraman care i-a înaintat o cerere prealabilă de chemare în judecată după ce a numit-o „infractoare”.

Deputata s-a arătat nemulțumită de raportul Direcției Juridice care a calificat declarațiile lui Grosu drept critici care nu pot servi drept motiv pentru o adresare în instanță.

„Dacă l-aș numi pe domnul Grosu corupt care la Ministerul Educației în 2013 era responsabil de examenele de Bacalaureat și toți știm cum decurgeau lucrurile, aceasta va fi opinia mea?”, s-a adresat Caraman șefului Direcțiiei Juridice din Parlament.

Replica lui Igor Grosu nu a întârziat.

„Unicul regret al meu atunci când am gestionat acest proces cu BAC-ul este că nu am fost suficient de atent și mulți din cei care au mai copiat au ajuns chiar și în sala asta. Dacă eram mai atent, poate ei nici nu ajungeau să facă studii superioare. Oricum erau din cei care au copiat, eu recunosc”, a spus Igor Grosu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: