image
Sursa foto: a1.ro

Horoscop: Racii vor fi ispitiți de mai multe frici

Nativii din zodia Rac vor fi ispitiți de mai multe frici astăzi, dar dintre toate se va evidenția cea pentru care au întotdeauna o slăbiciune, frica de viitor și de lipsuri.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 - Berbec:

Ești tentat să impui anumite condiții pentru a continua relațiile importante, de exemplu cele de afaceri sau cele cu partenerii importanți.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Taur:

Vrei neapărat ceva și faci eforturi foarte mari pentru a-l obține, chiar dacă partenerii îți sugerează sau îți spun direct că nu merită să te zbați atât.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Gemeni:

Pot să apară neplăceri la muncă sau starea de sănătate să se dovedească a fi mai fragilă decât credeai. Ai șanse să îți revii repede, cu condiția să nu te stresezi prea mult.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Rac:

Te ispitesc mai multe frici astăzi, dar dintre toate se va evidenția cea pentru care ai întotdeauna o slăbiciune, frica de viitor și de lipsuri.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Leu:

Este important să protejezi relațiile cu cei dragi, dar să nu trăiești cu impresia că dacă vei reuși să te impui în fața lor, așa îi vei ține sub control.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Fecioară:

Poți strica unele dintre relațiile cu cei din anturajul apropiat din cauza unor temeri pe care nu le poți masca, dar nici nu le analizezi, ca să vezi dacă au vreo bază reală.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Balanță:

Contează foarte mult să menții climatul de cooperare prietenească în relațiile cu cei dragi și să le explici ce ai de gând pentru ei.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Scorpion:

Există riscul să strici relații importante din cauza unui moment de orgoliu, în care vei evalua greșit calitățile și meritele proprii.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Săgetător:

Se pot deteriora anumite relații de la locul de muncă, dar nu poți controla această situație. Ai putea, cel mult, să minimalizezi pagubele.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Capricorn:

Este necesar să te ocupi cu toată seriozitatea de relațiile cu apropiații, pentru ca acestea să nu se deterioreze și mai mult.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Vărsător:

Consideri că relația cu familia este de la sine înțeleasă și că nu e nevoie să faci nimic pentru a o păstra, inclusiv să ai pretenții foarte mari de la ei.

Horoscop luni 28 ianuarie 2019 – Pești:

Este bine să fii atent la felul în care vei relaționa cu cei din anturajul apropiat. Pot să apară unele conflicte din senin, dar te poți situa în afara lor fără vreun efort special.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: