image
Sursa foto: PF

Situația în punctele de trecere a frontierei: Se înregistrează un flux majorat al unităților de transport

Poliția de Frontieră informează că în perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare. La ora actuală toate punctele de trecere activează în regim normal.

În dimineața zilei de ieri s-a semnalat trafic intensiv în punctele de trecere Tudora și Palanca, iar după masă, pe parcursul a două ore nu a funcționat punctul de trecere de tip debarcader Soroca, motivul fiind lipsa energiei electrice pe partea ucraineană.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 88 960 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 47 214 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 48 128 traversări.

Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 19 881 traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculat în străinătate – 10 571 traversări autovehicule.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:

PTF Leușeni – 14 208 traversări persoane;

PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 13 439 traversări persoane;

PTF Sculeni - 7 619 traversări persoane;

PTF comun Palanca - 6 963 traversări persoane;

PTF Giurgiulești-Galați – 6 486 traversări persoane;

PTF Cahul – 6 223 traversări persoane;

PTF Otaci - 5 495 traversări persoane;

PTF Tudora - 6 423 traversări persoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: