image
Sursa foto: liberatatea.ro

O femeie gravidă a fost legată de un copac, iar asasinii i-au tăiat burta și i-au scos copilul

O femeie gravidă a fost legată de un copac, iar asasinii i-au tăiat burta și i-au scos copilul. Victima a fost găsită moartă din cauza hemoragiei, iar poliția a arestat doi suspecți.

O femeie care devenise cea mai bună prietenă a viitoarei mămici și soțul ei sunt bănuiți de oribila faptă, pe care ar fi comis-o cu premeditare. De altfel, din acest motiv atacatoarea se împrietenise cu victima, întrucât îți dorea foarte mult o fetiță și a decis să fure copilul chiar din burta mamei, relatează metro.co.uk., citat de libertatea.ro.

Tânăra mămică, Mara Cristiana da Silva, a fost găsită de localnici moartă, legată de un copac la marginea drumului. Femeia era legată cu sârmă și avea burta despicată. Victima era gravidă în opt luni și avea o fetiță.

Poliția a ajuns repede la suspecți, o individă care devenise prietena sa și soțul acesteia. Copilul a fost găsit la suspectă și a fost dus la spital, pentru că avea o tăietură în zona capului, de la cuțitul cu care individa, a secționat burta mamei.

Polițiștii au stabilit că aceasta a îmbătat-o bine înainte de crimă, care a fost de multă vreme premeditată. Femeia se mutase acasă la victimă chiar sâmbăta trecută și îi câștigase prietenia, împrumutând-i chiar și banii pentru ecografie. Mai mult, ea le spusese prietenilor că urma să cumpere lucrurile necesare bebelușului.

Încolțită de polițiști, criminala a susținut inițial că fetița este a ei, dar nimeni nu o văzuse să fi fost însărcinată. „A recunoscut până la urmă, dar pretinde că și-a ucis prietena și i-a furat copilul din burtă singură. 'Credem că fapta a fost comisă împreună cu soțul ei și o altă persoană pe care momentan nu am identificat-o” a declarat un oficial al Poliției.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: