image
Sursa foto: Getty Images

Se face: Un nou transfer pe axa Real Madrid - Juventus, după cel al lui Ronaldo

Real Madrid e gata să se despartă de Keylor Navas după ce costaricanul a devenit rezervă de portar, în urma aducerii belgianului Thibaut Courtois, de la Chelsea.

Corriere di Torino susţine că "galacticii" l-au oferit pe Navas la Juventus, clubul care l-a cumpărat în vară de la Real pe Cristiano Ronaldo, pentru 100 de milioane de euro.

Keylor Navas (31 de ani) se află la Real Madrid din 2014, atunci când a fost cumpărat de la Levante pentru zece milioane de euro.

Goalkeeperul costarican a fost o revelaţie în ultimele sezoane şi a contribuit din plin la cele trei Ligi ale Campionilor câştigate de madrileni în ultimele trei sezoane.

Navas şi-a pierdut însă postul de titular după venirea lui Thibaut Courtois, cumpărat pentru 35 de milioane de euro de la Chelsea. Costaricanul a apărat doar în şapte meciuri poarta lui Real Madrid în acest sezon, în toate competiţiile. A fost folosit în două rânduri în campionat, o dată în Cupa Spaniei, în trei meciuri din Liga Campionilor şi în Supercupa Europei.

Keylor Navas apără în Spania din 2010, atunci când a fost transferat de Albacete, aflată în acel moment în liga secundă, de la Deportivo Saprissa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: