"Sunt un susținător al ideii că mai bine taci dacă nu ai cuvintele potrivite", a declarat Klopp pentru Sport 1.

Deși nu i-a luat apărarea în fața presei, antrenorul german a declarat că a avut discuții între patru ochi cu fotbalistul, imediat după meci.

"Nici vorbă să mă fi supărat pe el sau să fi fost dezamăgit, nici vorbă despre așa ceva. Doar am privit ceea ce s-a întâmplat și toată lumea ar fi dorit să fi avut cuvintele potrivite. Nu le-am avut, dar am vorbit cu el și nu doar despre asta. Situația e clară și totul este foarte bine", a dezvăluit antrenorul lui Liverpool.

Karius speră să-și revină în formă la Beșiktaș. După ce Liverpool a plătit 62 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Alisson de la Roma, germanul a dispărut în totalitate din planurile lui Klopp.

Transferat la Liverpool de la Mainz în 2016, Karius a bifat 49 de apariții în tricoul englezilor. În sezonul trecut, portarul a jucat în total 33 de meciuri (16 fără gol primit) pentru Liverpool, în care a primit 31 de goluri.

"Ce mai pot să spun? Loris știe, toată lumea știe, este păcat că s-a întâmplat într-un asemenea meci și după un astfel de sezon. Îmi pare rău pentru el. E foarte greu să-ți mai revii într-o finală", a declarat Klopp imediat după finala pierdută cu Real.