image
Sursa foto: Instagram

Prima reacție a lui Endrick după ce s-a zvonit că Real Madrid este pe urmele sale! E fanul lui Kylian Mbappe

Endrick Felipe Moreira (15 ani) a strălucit în ultima perioadă la formația U20 a celor de la Palmeiras și a intrat în atenția marilor cluburi din Europa. Presa din Spania a scris că Real Madrid este principala favorită în cursa pentru semnătura puștiului-minune.

Întrebat dacă se gândește la un transfer la Real Madrid, Endrick a dat dovadă de maturitate și în declarații, nu doar pe teren. Tânărul atacant a spus că-și dorește în primul rând ”să scrie istorie la Palmeiras”, iar în viitor își va lăsa staff-ul să-i negocieze plecarea.

În plus, Endrick Felipe Moreira a recunoscut că-l admiră pe Vinicius jr, starul lui Real Madrid, însă jocul său se aseamănă mai mult cu cel al lui Kylian Mbappe.

”Visul meu este să scriu istorie la Palmeiras. Real Madrid? Pe viitor, nu o să mă implic și o să las totul pe mâna staff-ului meu. Îm place foarte mult Vinicius jr, este un jucător grozav. Are totul pentru a fi unul dintre cei mai buni din lume. Mi-a dat un tricou cu Real Madrid și i-am spus că aș vrea să vină să joace cu mine aici, la Palmeiras.

Stilul meu de joc seamănă cu cel al lui Mbappe și mă inspir și de el. Sper că într-o zi voi putea câștiga o Cupă Mondială cu țara mea, așa cum a făcut el în tricoul Franței”, a spus Endrick, potrivit AS.

Palmeiras îi pregătește primul contract de profesionist lui Endrick, care va putea intra în vigoare în vară, când jucătorul va împlini 16 ani. În plus, clubul brazilian vrea să introducă o clauză de reziliere care să țină departe cât mai mult posibil granzii Europei: 100 de milioane de euro.

Chiar dacă Endrick nu ar putea semna cu o echipă din Europa până la vârsta majoratului, Palmeiras vrea să se asigura în acest mod că nu va exista niciun acord de principiu între jucător și o altă echipă, fără ca brazilienii să încaseze o sumă importantă. În acest moment, Real Madrid pare principala favorită pentru a obține semnătura lui Endrick.

Promovat de curând la o categorie mai mare de vârstă, Endrick Felipe Moreira de Sousa a punctat de 165 de ori în 169 de meciuri la juniorii lui Palmeiras, iar la U20 a marcat de patru ori în ultima lună.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: