image
Sursa foto: uefa.com

Anunţul făcut de Atletico despre Griezmann, imediat după meciul magistral făcut de francez în finala Europa League

Antoine Griezmann (27 de ani) a fost omul finalei Europa League și este în continuare poate cel mai curtat fotbalist al momentului. Francezul, care a stabilit mai multe recorduri în finala de la Lyon, este ”forțat” de către cei din conducerea madrilenilor, pe toate căile, să continue la Atletico. Gil Marin, unul dintre reprezentanții clubului spaniol, i-a transmis lui Griezmann că ar fi bine să se gândească mai bine înainte de a semna, dacă o va face, cu FC Barcelona.

”Griezmann trebuie să se decidă dacă vrea să facă parte din istoria lui Atletico sau vrea să meargă la un club (n.r. - FC Barcelona) unde nu va intra niciodată în istorie”, a spus Marin, într-un interviu acordat celor de la ”Cadena SER”.

Mai mult, preşedintele lui Atletico, Enrique Cerezo, a avut un mesaj clar, atunci când a fost întrebat despre eventuala plecarea a starului la Barcelona. "Antoine e jucătorul clubului. Punct", a spus oficialul.

Griezmann a devenit primul jucător francez din istorie care să marcheze o dublă în finala unei competiţii europene. Antoine devenise în prealabil şi primul jucator francez din istorie care marchează în poarta unei echipe din Hexagon, într-o finală europeană.

Griezmann a devenit totodată al treilea jucător care reuşeşte o dublă într-o finală europeană. Precedenţii jucători de la cei supranumiţi "los colchoneros" care reuşiseră performanţe similare au fost Diego Forlan şi Radamel Falcao.

Presa din Spania scrie că gruparea de pe Camp Nou are cele mai mari şanse să obţină semnătura francezului în această vară, dar acum Atletico Madrid a venit cu o ofertă de ultimă oră, menită să-l facă pe atacant să continue sub comanda lui Diego Simeone.

Este cunoscut deja faptul că Griezmann va avea de la 1 iulie o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro. În aceste condiţii, cu multe echipe care stau la pândă, Atletico i-a făcut jucătorului o ofertă de prelungire a înţelegerii care expiră în 2022. Francezul a refuzat o propunere de 20 de milioane de euro pe an din partea actualei echipe, astfel că zvonurile privind o plecare la Barcelona au prins contur.

Acum, trupa lui Simeone a pus pe masă o ultimă ofertă pentru superstarul francez, scrie presa din Spania. "Atletico Madrid i-a făcut o nouă ofertă lui Griezmann în această săptămână. De această dată de peste 20 de milioane de euro pe an", scriu cei de la AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: