image
Sursa foto: poliția.md

Un bărbat riscă detenție pe viață pentru omor deosebit de grav

În urma unui conflict un bărbat și-a omorât amicul de pahar după care a transportat corpul neînsuflețit cu bicicleta într-o pădure și i-a dat foc.

Astăzi, în jurul orei 8 dimineața, polițiștii din Sîngerei au fost anunțați de un bărbat de 29 de ani că acum cinci zile a dispărut tatăl său, cu vârsta de 56 de ani.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, care a stabilit că la data de 20 mai curent, la domiciliul bărbatului dispărut a venit în ospeție un bărbat, locuitor al orașului Sângerei, cu vârsta de 48 de ani.

După ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi s-a iscat un conflict, ca rezultat oaspetele aplicându-i multiple lovituri stăpânului casei. În urma leziunilor primite ultimul a decedat. Ulterior bărbatul a pus corpul neînsuflețit într-o cadă din masă plastică și, cu bicicleta, l-a transportat într-o fâșie forestieră din extravilanul orașului Sângerei unde l-a acoperit cu vreascuri și l-a incendiat, se anunță în comunicat.

La moment se petrec acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și își recunoaște vina.

Pentru fapta comisă, acesta riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: