image
Sursa foto: jurnal.md

Năstase: „Am înțeles că Gațcan a fost pălmuit”; „Și în 2015 deputații se cumpărau ca mărarul la piață”

Deputatul Ștefan Gațcan ar fi fost pălmuit de către cineva din deputații socialiști. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Ștefan Gațcan ar fi fost pălmuit de către cineva dintre deputații socialiști, după care dus în vie pentru a face acel video în care spune că el renunță la mandatul de deputat, dar râmâne în PSRM. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Deputatul Platformei DA Vasile Năstase a declarat că: „Am înțeles că a fost pălmuit, așa am înțeles, ca alții să nu facă cum a făcut el. Noi avem întrebări către SIS către Procuratura Generală, care tac, de ce tac”, a spus Năstase.

Deputatul PAS Lilina Carp a menționat că sechestrul lui Ștefan Gațcan amintește de anii 1990.

„Mașina care a rămas la Parlament și el dus în vie, arată ca în anii 90 când se preluau afacerile”, a menționat Carp.

Socialistul Nicolae Pascaru prezent la emisiune a menționat că asupra lui Gațcan au fost făcute presiuni și acesta nu a fost sechestrat. La fel acesta susține că nu știe dacă Gațcan face parte din echipa PSRM.

„Gațcan a fost presat să treacă în echipa Pro Moldova. El a spus că sunt probleme, există presiuni asupra lui. El a făcut un pas foarte curajos că a plecat și nu s-a lăsat șantajat, și-a depus mandatul. Eu am înțeles că el ieri a plecat din țară. Eu nu știu dacă el făcea parte din PSRM”, a spus socialistul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: