image
Sursa foto: Getty Images

Neymar a semnat acordul: Marca anunță mutarea de geniu făcută în secret de PSG

În ciuda numeroaselor speculații cu privire la o posibilă despărțire a lui Neymar de PSG, se pare că parizienii țin tare de starul brazilian. Un nou acord semnat de către cel mai scump fotbalist din istorie confirmă acest lucru.

Transferul lui Neymar la Barcelona pare că este departe de a se concretiza, în condițiile în care atacantul a semnat un nou contract de ambasador global cu National Bank of Qatar (QNB), unul dintre sponsorii campioanei Franței, notează Marca. Astfel, potrivit noii înțelegeri, QNB va folosi în continuare drepturile de imagine ale lui Neymar (implicit, în relație cu PSG).

Chiar dacă Neymar și Mbappe sunt doi jucători doriți de rivalale lui PSG din Europa, clubul parizian nici nu se gândește să renunțe la starurile sale, în ciuda speculațiilor din urmă cu câteva zile. Campioana Franței a dezmințit cu fermitate posibilitatea ca Neymar și Mbappe să plece de pe Parc des Princes.

"Într-un articol publicat vineri seara, pe site-ul său de internet, L'Equipe susţine că 'PSG este pregătit să-i piardă pe Kylian Mbappe sau Neymar Jr pentru a evita sancţiuni legate de fair-play-ul financiar'", reaminteşte PSG, care dezminte "cu cea mai mare fermitate aceste informaţii false, ridicole şi de natură să creeze un climat tensionat între club şi media".

Neymar și Mbappe sunt pe listele mai multor cluburi uriașe din Europa, printre care Real Madrid, Barcelona, Manchester United și Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: