Breaking News

image
Sursa foto: dse.md

Soția motociclistului decedat în urma unui accident rutier, produs în România, adusă de un elicopter SMURD la Chișinău

Soția moldoveanului, decedat într-un accident de motocicletă, la Vaslui, România, a fost adusă de la spitalul din Iași în Republica Moldova, de un elicopter SMURD.

Femeia de 44 de ani a suferit diverse traumatisme în urma unui accident rutier, care s-a produs recent la Vaslui, România.

Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din capitală. Pe parcursul zborului femeia a fost monitorizată de echipajul de medici și paramedici SMURD Iași fiind în stare stabilă.

Pacienta a fost preluată de echipa de medici și transportată la Institutul de Medicină Urgentă din Chişinău pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Amintim că accidentul a avut loc pe data de 5 septembrie. Presa de peste Prut scrie că accidentul s-a produs în timp ce bărbatul a intrat în curbă pentru a depăși ceilalți colegi cu care se deplasau împreună spre Muntenegru, unde urmau să-și petreacă vacanța.

A doua zi, mai multe portaluri de știri din România au scris că soția bărbatului decedat ar fi fost plimbată de la un spital la altul, din motiv că nu erau suficiente locuri. MAE din Republica Moldova a infirmat pentru Jurnal.md informațiile apărute în spațiul public, declarând că femeia de 44 de ani a fost internată într-un spital din Iași.

Potrivit IGSU, aceasta este a zecea operațiune aero – medicală SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova de la începutul anului 2019.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: