image
Sursa foto: Getty Images

Sadio Mane e dorit de Zidane la Real Madrid: Francezul a vrut să-l transfere şi în primul mandat

Revenirea lui Zinedine Zidane pe banca lui Real Madrid face ca interesul madrilenilor pentru Sadio Mane să fie din nou de actualitate, scrie France Footbal, care susţine că senegalezul de la Liverpool s-a aflat pe lista formaţiei "blanco" şi în primul mandat al antrenorului de 46 de ani.

Plecarea neaşteptată a lui Zidane şi numirea lui Julen Lopetegui au schimbat planurile pe Santiago Bernabeu, iar Mane a rămas la Liverpool, unde are un sezon excelent. Fotbalistul de 26 de ani a marcat 20 de goluri în toate competiţiile şi a fost decisiv în calificarea "cormoranilor" în sferturile de finală ale UEFA Champions League, prin dubla din returul cu Bayern Munchen, câştigat de echipa lui Jurgen Klopp cu 3-1.

Forma foarte bună a africanului şi întoarcerea lui Zizou au readus în discuţie posibilitatea unui transfer al lui Mane la actuala deţinătoare a trofeului UCL. Informaţia din France Football vine la doar câteva zile după ce şi AS a scris că senegalezul se află pe lista tehniacianului francez pentru revoluţia care se anunţă în vară la Real.

Misiunea madrilenilor nu este deloc uşoară, în condiţiile în care Mane a semnat în noiembrie un nou contract cu Liverpool. "Cormoranii" nu au precizat la care va expira înţelegerea, însă presa engleză susţine că aceasta este valabilă până în 2023.

Atacantul senegalez în vârstă de 26 de ani a venit la Liverpool în 2016, de la Southampton, pentru 40,7 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: