image
Sursa foto: ortodox.md

O cântăreață din România a murit într-un cumplit accident; Abia împlinise 36 de ani; Interpreta a lăsat în urmă doi copii

Ana Maria Pop, o îndrăgită cântăreață de muzică populară din România, a murit duminică într-un accident de circulație produs în localitatea Cicârlău din județul Maramureș. Artista a fost resuscitată de medicii chemați de urgență la fața locului, însă nu a mai putut fi readusă la viață.

Cântăreața a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-un șanț, scrie presa de peste Prut.

Anamaria Pop//FacebookAnamaria Pop//Facebook

Din spusele martorilor, la fața locului nu au fost descoperite urme de frânare și este posibil ca artista să fi adormit la volan.

Anamaria Pop se mai afla în mașină cu încă o persoană care a fost transportată la spital. Anamaria Pop a împlinit în urmă cu câteva zile vârsta de 36 de ani. Solista de muzică populară era şi voluntar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Maramureş. Aceasta era văduvă şi mamă a doi băieţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: