Breaking News

image
Sursa foto: gazzetta.it

Presedintele lui Napoli, făcut praf: E un cretin. Aceste afirmații arată stupiditatea lui

Fanii lui Napoli continuă războiul cu preşedintele clubului favorit, Aurelio De Laurentiis. Ultraşii trupei din sudul Italiei au dat publicităţii un comunicat în care îl desfiinţează pe De Laurentiis, care i-a contrat dur pe suporteri în această vară.

"Acest comunicat vine pentru a ne clarifica poziţia în privinţa lui Aurelio De Laurentiis, căruia nu-i vom mai spune niciodată preşedinte. Este un idiot. Nu tolerăm viziunea sa despre fotbal, care este pro-afaceri şi contra sentimentelor. Nu acceptăm această lipsă de stil şi aceste provocări din partea unui modest producător de film ajuns un mare şi <bogat> patron de club, deşi acesta ne-a scos din abis. Am zâmbit atunci când el a spus lucruri de genul <Dacă vreţi să câştigaţi, ţineţi cu Juventus> sau <Meritaţi patroni chinezi>. Aceste afirmaţii arată stupiditatea lui", a fost textul comunicatului postat de fanii lui Napoli.

Napoli a încheiat pe locul 2 sezonul trecut, iar suporterii i-au reproşat lui De Laurentiis lipsa achiziţiilor importante în această vară, stârnind replicile dure ale acestuia.

Trupa de pe San Paolo a cumpărat jucători de 89 de milioane de euro şi a vândut fotbalişti de 29 de milioane de euro în această vară. Cele mai scumpe transferuri au fost ale lui Fabian Ruiz (Betis) - 30 de milioane de euro, Simone Verdi (Bologna) - 25 de milioane de euro şi Alex Meret (Udinese) - 22 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: