image
Sursa foto: Manchester United, buget de transferuri

Cel mai mare buget de transferuri din istoria lui Manchester United: Ce sumă va primi pe mână Ole Gunnar Solskjaer

Visele pot deveni realitate pe "Teatrul Viselor". Cel puțin din punct de vedere financiar. Potrivit publicației britanice Daily Mirror, Manchester United va avea cel mai mare buget de transferuri din istoria sa într-o singură perioadă de mercato. 200 de milioane de lire sterline va avea la dispoziție Ole Gunnar Solskjaer, echivalentul a 232 de milioane de euro.

Pe 28 martie, Manchester United l-a confirmat în funcție pe Ole Gunnar Solskjaer pentru următoarele trei sezoane. Numit inițial ca interimar, pe 19 decembrie, în locul lui Jose Mourinho, norvegianul a primit în cele din urmă încrederea conducerii, așa că el este acum antrenor "cu normă întreagă" și noul manager al clubului.

În Premier League, de obicei, managerii sunt cei care își fac singuri strategia de transferuri.

La finalul sezonului, la Manchester United va avea loc o adevărată curățenie de vară. Politica clubului este de a aduce 3 jucători și de a ceda alți 3 în fiecare vară, însă având în vedere situația actuală, e posibil ca numărul lor să se modifice în consecință.

"Diavolii" vor să scape de Alexis Sanchez, care este cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League, însă randamentul său este unul extrem de slab în comparație cu salariul primit. În plus, e posibil să plece și portarul David De Gea, care a cerut și el un salariu egal cu al lui Alexis.

Pe lângă Alexis și De Gea, de la United vor mai pleca Ander Herrera, Juan Mata, Marcos Rojo, Matteo Darmian și Antonio Valencia, a cărui înțelegere expiră la finalul sezonului, iar clubul a decis să nu-i mai prelungească acordul.

Contractul lui Mata expiră, iar clubul nu i-l mai prelungește, iar spaniolul Ander Herrera ar fi semnat deja un precontract cu PSG, care îl aduce pe mijlocaș în locul lui Adrien Rabiot.

Ce este sigur e faptul că Ole Gunnar Solskjaer vrea neapărat să aducă doi fundași, unul central și unul dreapta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: