image
Sursa foto: facebook/Dorin Scobioală

Dorin Scobioală: Dacă azi alegeți să stați acasă, nu veți avea dreptul moral să îi cereți socoteală viitorului primar

Dacă chișinăuienii vor alege să nu participe azi la alegeri, atunci îi va arăta guvernării că sunt indiferenți față de ceea ce se întâmplă în țară și că îi poate lăsa în continuare să o gestioneze așa cum vor ei, susține jurnalistul Dorin Scobioală.

„Multă lume este demobilizată probabil de faptul că ne alegem astăzi primarul doar pentru următorul an, nu pentru un mandat întreg de patru ani. Însă este falsă această premisă. Și în acest an lucrurile din Chișinău trebuie guvernate în special după modul dezastruos în care a fost gestionat acest oraș în ultimii zece ani. Lucrurile trebuie repuse pe făgașul normalității”, a spus jurnalistul.

„Dacă mâine dimineață ne vom trezi și vom descoperi că primar este altul decât ne-am dorit noi, dar am ales să nu mergem în ziua asta să ne exprimăm votul, atunci vom fi conduși de un primar care va împărtăși alte idei și alte valori decât cele pe care le-am dori noi”, susține Dorin Scobioală.

Potrivit lui Dorin Scobioală: „trebuie neapărat să mergem să ne exprimăm opțiunea. A sta acasă și a nu vă exprima opinia înseamnă a vă arăta nepăsare și înseamnă că pe viitor nu veți avea dreptul moral să îi cereți socoteală primarului care va ajunge în această funcție”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: