image
Sursa foto: Profimedia

VIDEO: O furtună de zăpadă puternică a blocat Washington; Joe Biden a avut probleme la coborârea din Air Force One

Joe Biden a aterizat cu Air Force One la Washington pe o furtună de zăpadă care a blocat capitala Statelor Unite. Președintele american a reușit să părăsească avionul abia după jumătate de oră, după ce personalul de la aeroport s-a luptat să ducă scările până la ușa aeronavei. S-a întors la Casa Albă cu mașina, pentru că pe o așa vreme ar fi fost periculos cu eli

Joe Biden s-a întors luni la Casa Albă după vacanța sa din Delaware, în timpul unei ninsori puternice în Washington DC care a făcut personalul aeroportului să se chinuie la pregătirea pistei de aterizare pentru aterizarea Air Force One, potrivit NBC News.

La un moment dat, scara pe care trebuia să coboare Biden s-a blocat în zăpadă iar președintele și personalul său au trebuit să aștepte jumătate de oră pentru a pleca. Câteva camioane cu remorcă au derapat și au blocat șoselele, forțând sute de oameni să rămână blocați în mașini.

Fără să poată folosi elicopterul pe o astfel de vreme, coloana oficială de mașini a președintelui american a trebuit să se miște încet pe străzile acoperite de zăpadă, scrie Digi24. Coloana a fost nevoită să evite ruta obișnuită și s-a mișcat cu aproape 30 de km pe oră.

Casa Albă a trebuit să anuleze conferința de presă zilnică.

Birourile federale din regiunea DC sunt închise luni și doar personalul de urgență este prezent la muncă.

ProfimediaProfimedia
ProfimediaProfimedia
ProfimediaProfimedia
ProfimediaProfimedia

Noutăţile partenerilor

comentarii: