image
Sursa foto: Jurnal.md

„Unde-i miliardul?”: Jurnal TV anunță lansarea unei noi campanii mediatice în cadrul „Jurnalului Săptămânii”

Doi reprezentanți de-ai lui Vladimir Plahotniuc, din paradisul fiscal scoțian, au lăsat amprente adânci în furtul miliardului de dolari din sistemul bancar al Republicii Moldova. Cine sunt oamenii de afaceri implicați cu voie sau fără voia lor în „jaful secolului” și ce declară aceștia despre oligarh aflați astăzi, de la ora 19.00, în cadrul emisiunii „Jurnalul Săptămânii”.

O radiografie a firmelor implicate în jaful din 2014 scoate la iveală faptul că persoanele care apar în această schemă sunt prezente și în alte scandaluri de proporții. În majoritatea cazurilor este vorba despre oameni de afaceri din străinătate, dar și despre acoliții oligarhului de la șefia Partidului Democrat.

Prezența lui Plahotniuc în dosarul fraudei bancare nu se limitează la fiduciarii săi. Vă spunem în „Jurnalul Săptămânii” ce alte scheme a pus la cale oligarhul pentru a pune mâna pe miliard.

Pentru a afla care au fost schemele prin care a fost furat miliardul de dolari și cine a fost beneficiarul final, Jurnal TV anunță lansarea unei noi campanii mediatice în cadrul „Jurnalului Săptămânii”, intitulată „Unde-i miliardul?”.

Reporterii Jurnal TV pornesc pe urmele banilor furați din sistemul bancar pentru a veni cu noi informații despre autorii jafului și destinația sumelor sustrase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: