image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea vrea să îl facă pe Hazard cel mai scump jucător din istorie: Real pregătește afacerea verii în fotbalul mondial

Real Madrid e gata să dea două lovituri pe piața transferurilor, după despărțirea de Cristiano Ronaldo. Eden Hazard și Thibaut Courtois sunt cele două staruri care sunt aproape de ”Bernabeu”, iar Chelsea le-a fixat deja prețul: 255 de milioane de euro.

Astfel, pentru decarul Belgiei, unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul Mondial, londonezii cer nu mai puțin de 225 de milioane de euro. În acest caz, mijlocașul de 27 de ani ar deveni cel mai scump transfer din istorie.

De partea cealaltă, Chelsea ceruse inițial 40 de milioane de euro pentru goalkeeper-ul de 26 de ani, dar prețul a scăzut la 30 de milioane de euro, susține cotidianul de casă al Realului, As.

De altfel, cei doi jucători au făcut declarații prin care lasă clar să se înțeleagă că își doresc să poarte tricoul blanco. ”După șase ani la Chelsea, a venit poate timpul să trăiesc o altă experiență. După această Cupă Mondială voi decide dacă plec sau rămân, dar Chelsea e cea care va hotărî. Dacă mă lasă să plec, știți care e destinația mea favorită”, a spus Hazard, după meciul cu Anglia.

"Oriunde voi merge, trebuie să vină şi Hazard. Nu ne vom lăsa unul pe altul să plece. Vom vedea. Mai întâi e vacanţa, după care vom vedea ce se va întâmpla", a declarat portarul naţionalei Belgiei.

Hazard a fost cumpărat de Chelsea de la Lille, în 2012, pentru 35 de milioane de euro, iar Courtois a fost achiziţionat de la Genk, în 2011, în schimbul a nouă milioane de euro, însă a debutat la Chelsea abia în 2014, după ce a fost împrumutat trei ani la Atletico Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: