image
Sursa foto: profit.ro

Coreea de Sud: Un bărbat a deschis ușa unui avion în timpul zborului // VIDEO

Un bărbat a deschis ușa unui avion în timpul zborului, cu puțin timp înainte de aterizare. Nouă pasageri au fost duși la spital, în urma problemelor de respirație.

Incidentul a avut loc în această dimineață în jurul orei 6:45 când, un avion al companiei Asiana Airlines, se afla într-o cursă dinspre Insula Jeju și urma să aterizeze pe aeroportul din orașul Daegu, scrie Biziday.

Cu puțin timp înainte ca acesta să aterizeze, un bărbat în vârstă de 30 de ani, care stătea pe scaunul de urgență “ar fi apăsat pe maneta ușii, deschizând-o”, precizează reprezentanții companiei. Totuși, nu este clar dacă gestul a fost unul intenționat. Bărbatul, care susține că a atins maneta cu piciorul, a fost arestat după aterizare.

Avionul, un Airbus 321, a aterizat în siguranță pe aeroportul din Daegu. La bordul aeronavei se aflau 200 de persoane, 194 dintre acestea fiind pasageri.

Niciunul dintre pasageri nu a căzut din avion în timpul zborului, însă mulți dintre aceștia au intrat în panică și au avut dificultăți de respirație. 12 persoane au suferit răni minore din cauza hiperventilației, iar nouă au fost transportate la spital imediat după aterizare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: