image
Sursa foto: Profimedia

Are o avere de 50 de milioane de dolari, dar vrea să moară ”falit”: ”I-am întreținut toată viața, nu le las nimic!”

Charles Barkley, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști din NBA în anii 80' și 90', a strâns o avere importantă, în special în timpul carierei, însă are un plan clar cu banii.

Ajung la 58 de ani, fostul jucător de la Philadelphia 76ers, Phoenix Suns și Houston Rockets, a anunțat că s-a ”săturat” să-și întrețină familia și are de gând să-și cheltuiască toți banii până va muri, pentru ”a nu le lăsa nimic” apropiaților.

Charles Barkley este cunoscut fiind un împătimi al pariurilor sportive, astfel că poate găsi cu ușurință un mod prin care să-și ducă ”planul” la bun sfârșit.

”Toată lumea știe că sunt înnebunit după pariuri, îmi place să pariez pe orice. Vreau să fiu falit când mor. Nu vreau să le las niciun ban celor din familia. I-am întreținut toată viața mea.

Vreau să fiu falit când îmi dau ultima suflare”, a spus Charles Barkley, potrivit Marca.

Conform sursei citate, Charles Barkley are o avere estimată la 50 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a averii a obținut-o în timpul perioadei de jucător. Strict din contractele de la Philadelphia, Phoenix și Houston, americanul a încasat nu mai puțin de 43 de milioane de dolari.

Charles Barkley este căsătorit de 31 de ani cu Maureen Blumhardt, împreună cu care are o fată.

De-a lungul carierei de profesionist, care a început în 1984 și s-a încheiat în 2000, Charles Barkley a fost de 11 ori în NBA All-Star, între 1989 și 1997, iar în 1993 a fost desemnat MVP-ul sezonului.

Charles Barkley și-a încheiat cariera cu un procentaj de 22.1 puncte pe meci și 11.7 recuperări.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: