image
Sursa foto: poză simbol

Serviciul Vamal raportează două incidente în cadrul autorității: Au loc cercetări

Serviciul Vamal anunță că, în perioada 7-9 ianuarie 2022, au avut loc două incidente în cadrul autorității, care sunt cercetate în prezent de subdiviziunile competente.

În data de 9 ianuarie 2022, în preajma localității Caplani din raionul Ștefan Vodă, automobilul de serviciu de model Ford Transit, care asigura transportarea funcționarilor vamali din postul vamal Cuciurgan spre Chișinău, a fost implicat într-un accident rutier.

Potrivit informațiilor preliminare, accidentul s-a produs din cauza circulației dificile pe anumite porțiuni de drum, în condiții de ceață și polei. În mijlocul de transport se aflau cinci funcționari vamali și, din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Totodată, potrivit Serivicului Vamal, alte autoturisme nu au fost implicate în accident.

Cel de-al doilea incident s-a produs la sediul Laboratorului vamal, unde mai multe spații din interiorul clădirii au fost inundate.

Până în prezent, sunt constatate mai multe pierderi și distrugeri de diverse obiecte, materiale și dispozitive de laborator, dar și a încăperilor propriu-zise.

Actualmente, subdiviziunile abilitate cercetează cele două cazuri în vederea elucidării circumstanțelor în care s-ar fi produs faptele descrise.

Noutăţile partenerilor

comentarii: