image
Sursa foto: Instagram

Jumătate de milion de euro doar pe cadourile de "rămas bun". Ce le-a dăruit Erling Haaland foștilor colegi de la Dortmund

Erling Haaland (21 de ani) și-a luat "adio" de la fanii Borussiei Dortmund săptămâna trecută, cu ocazia ultimului său meci jucat în fața "Zidului Galben", contra lui Hertha Berlin, scor 2-1.

Norvegianul, care a petrecut în club alături de suporteri ulterior, s-a despărțit recent și de colegii din vestiarul "galben-negru".

Haaland nu a vrut să se despartă oricum de fotbaliștii rămași pe Westfalenstadion și le-a oferit fiecăruia câte un cadou special.

Conform Sport Witness, fiecare jucător a primit din partea lui Haaland câte un ceas de lux Rolex Submariner, cu un preț estimat între 13.000 și 15.000 de euro.

În total, pentru cadourile oferite celor 33 de fotbaliști, Haaland a cheltuit în jur de 500.000 de euro. De asemenea, vârful le-a oferit cadouri și angajaților clubului, care au primit tot ceasuri estimate la câteva mii de euro.

În acest mod, pe lângă cei doi ani și jumătate petrecuți la Dortmund, Haaland a vrut să le mulțumească foștilor colegi și pentru câștigarea Cupei Germaniei, singurul său trofeu obținut cu BVB.

Norvegianul a fost surprins în club, când petrecea alături de fanii Borussiei Dortmund, iar imaginile au devenit virale. Suporterii s-au amuzat pe seama faptului că atacantul încă era îmbrăcat în echipamentul grupării "galben-negre".

Erling Haaland a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale în care a mărturisit că a fost o onoare să poarte tricoul formației.

În plus, atacantul norvegian a ținut să le mulțumească suporterilor pentru susținerea de care a avut parte în perioada petrecută la Borussia Dortmund.

”A fost o onoare să port acest tricou. La Borussia Dortmund, am trăit momente memorabile, am întâlnit oameni speciali, să nu mai spun de suporterii care au fost întotdeauna al doisprezecelea om de pe teren. ’Zidul Galben’ este cu adevărat incredibil. Nu voi uita niciodată aceste lucruri. Vă mulțumesc tuturor”, a fost mesajul lui Erling Haaland.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: