image
Sursa foto: digi24.ro

Autorul crimelor din Caracal le-a spus anchetatorilor ce a făcut cu cadavrele

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă a spus anchetatorilor că a ars cadavrele celor două fete pe care le-a sechestrat. Dincă și-a recunoscut duminică, la prânz, faptele.

Anchetatorii au căutat, timp de trei zile, urme în casa și curtea bărbatului. În cenușa dintr-un butoi se aflau mai multe rămășițe umane, inclusiv 21 de dinți.

Inițial, în declarația din fața anchetatorilor, Gheorghe Dincă a afirmat că a făcut foc pentru a alunga țânțarii.

Gheorghe Dincă a recunoscut modul de săvârșire a faptelor, a spus duminică avocatul apărării, Bogdan Alexandru, atunci când a fost întrebat de jurnaliști dacă suspectul a indicat locul unde se află cadavrele.

Bărbatul a recunoscut abia în a treia zi faptele comise, iar duminică seara audierile au fost întrerupte pentru că s-a simțit rău.

„La ora 20 se reia audierea. Are păreri de rău, de asta a și ajuns în situația în care i s-a făcut rău. A cedat sub efectul complexului pe care l-a avut la faptele săvârșite. A dat detalii, dar nu pot să le spun. Sunt chestiuni care țin de bucătăria internă a Parchetului. Mi-a spus că azi-noapte aproape nu a dormit deloc”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut șiu Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea, doar că a intervenția autorităților a venit prea târziu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: