image
Sursa foto: Getty Images

Sergio Ramos nu glumește: Fundașul a răbufnit când a aflat că Mourinho ar putea reveni la Real Madrid

Jose Mourinho a fost demis de la Manchester United pe 18 decembrie, însă portughezul continuă să fie un antrenor la mare căutare, deși a ieșit pe ușa din dos de pe Old Trafford. Real Madrid pare să fie viitoarea destinație a portughezului, potrivit jurnalistului Jimmy Burns, însă căpitanul Sergio Ramos s-a înfuriat la aflarea veștii.

"Cred că fanii lui Real Madrid sunt împărțiți în ceea ce-l privește pe Mourinho. Cred că și conducerea mnadrilenilor e împărțită. În ceea ce privește vestiarul, e clar că, dacă Mourinho revine, primul care pleacă este Sergio Ramos. A fost o relație tensionată între ei și a fost o adevărată tensiune în echipă când Mourinho era prin preajmă.

Găsesc această variantă foarte interesantă și e de urmărit. Nu pot să o exclud total, dar nici nu pot să o dau ca sigură. Cred că Mourinho e genul de persoană care merge pe calea banilor, iar iar dacă chinezii vin cu o propunere interesantă, va merge în China", a spus jurnalistul Jimmy Burns, care a completat: "Este ceva personal. Nu sunt un mare fan al lui Mourinho, trebuie să fiu sincer. Nu-mi place atitudinea lui, aroganța lui și cred că ego-ul lui a fost mult umflat și transformat în legendă, ceea ce nu cred că merită".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: