image
Sursa foto: privesc.eu

Directorul Asociației Presei Independente: Șor este pasibil de dosar penal pentru amenințările în adresa Jurnal TV

Controverastul primar de Orhei, Ilan Șor, este pasibil de dosar penal pentru amenințările lansate în adresa angajaților Jurnal TV. De această opinie este Directorul Asociației Presei Independente, Petru Macovei.

„Amenințările care sunt lansate de către Ilan Șor în adresa jurnaliștilor sunt ilegale, asta ține de un dosar penal. Există articolul 180 din Codul Penal care sancționează pentru intimidarea jurnalișilor și ar fi cazul ca Procuratura Generală a Republicii Moldova, în sfârșit, să ia măsuri”, a declarat Petru Macovei.

„Nu este prima dată când Ilan Șor își permite să amenințe jurnaliștii de la înălțimea poziției pe care o deține de primar de Orhei și de lider al unui partid cu pretenție de partid parlamentar. Lucrul acesta este absolut inadmisibil și ar trebui să fie penalizat..., iar penalii trebuie să răspundă conform legii”, a adăugat directorul Asociației Presei Independente.

Condamnatul om de afaceri și primar de Orhei a jignit și amenințat angajații Jurnal TV, după ce, sâmbătă, la emisiunea „Jurnalul săptămânii”, a fost difuzată o nouă investigaţie în cadrul campaniei „Unde-i miliardul?”.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Șor amenință angajații Jurnal TV că vor rămâne fără serviciu după ce chiar el va închide postul nostru de televiziune.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: