Breaking News

image
Sursa foto: .facebook.com/PartidulDemocratiaAcasa

Un angajat al Poliției s-a răsturnat cu mașina la Criuleni; Ar fi transportat marfă de contrabandă // FOTO

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Criuleni a ajuns la spital cu traumatise, după ce microbuzul pe care îl conducea s-a răsturnat. Acesta ar fi transportat în mijlocul de transport marfă de contrabandă.

Accidentul a avut loc acum două zile la intrarea în satul Cruglic, raionul Criuleni. Bărbatul în vârstă de 30 de ani se afla la volanul unui microbuz de marca Volkswagen.

Potrivit poliției, bărbatul activează la Inspectoratul de Poliție Criuleni din anul 2019, iar în ziua accidentului acesta se afla în afara orelor de serviciu.

Despre cele întâmplate a fost făcută o postare și pe pagina Democrația Acasă, unde se menționa că accidentul a avut loc la data de 14 septembrie curent, iar la fața locului s-ar fi stabilit că „automobilul era încărcat cu marfă de contrabandă de la km. 7 Odesa. Conducerea e la curent şi ascunde informaţia”, se arată scris în postare.

Astăzi, reprezentanții de la IP Criuleni au venit cu explicații, precizând că în autoturismul inversat se afla o încărcătură cu mărfuri de diferită origine, proveniența cărora urmează a fi stabilită.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă de serviciu și pornită procedura de constatare a tuturor circumstanțelor. La finalizarea anchetei, în cazul constatării unor abateri de ordin disciplinar, vor fi aplicate sancțiunile corespunzătoare.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției condamnă acțiunile ilegale comise de unii angajați”, precizează cei de la IP Criuleni.

.facebook.com/PartidulDemocratiaAcasa.facebook.com/PartidulDemocratiaAcasa

.facebook.com/PartidulDemocratiaAcasa.facebook.com/PartidulDemocratiaAcasa

Noutăţile partenerilor

comentarii: