image
Sursa foto: observatorul.ro

O tânără din Laponia a fost înjunghiată de zece ori de către iubitul ei

Un ghid turistic din Laponia, pe nume Rebecca Johnson (26 de ani), a fost ucisă de iubitul ei cu un cuțit. Tânăra și-a văzut visul cu ochii atunci când a obținut job-ul de ghid turistic, având în vedere că avea ocazia să lucreze cu sănii trase de câini.

În ciuda faptului că temperaturile din Țara lui Moș Crăciun ajung uneori și la -40 de grade Celsius, Rebecca, originară din Marea Britanie, era foarte încântată de faptul că le explică turiștilor ce pot vedea în Laponia.

Tânăra trăia, alături de iubitul ei, Karel Frybl (36 de ani), într-un mic sat din nordul Finlandei, pe nume Kuttanen, unde amândoi și-au găsit de muncă.

Karel, un fost soldat din Cehia, era foarte temperamental, iar prietenii fetei au tras concluzia că relația lor era una toxică. Ceea ce s-a și adeverit când Rebecca i-a spus surorii ei că a fost bătută de Karel. De fapt, Rebecca era deseori bătută de Karel și ajunsese să se teamă să se mai ducă acasă.

Înainte să fie ucisă, tânăra și-a sunat o colegă de muncă, pentru a-i povesti ultimul act de violență al bărbatului. După doar câteva secunde colega ei a auzit țipetele disperate ale Rebeccăi, care era înjunghiată de Karel.

În exteriorul casei în care stăteau, un alt coleg de-al Rebbecăi se afla în apropiere. Și el a auzit țipetele și s-a dus în casă. L-a văzut pe Karel cu un cuțit în mână și acoperit de sânge, în timp ce tânăra era la podea, țipând după ajutor. Chiar dacă colegul fetei s-a dus după ajutoare, ea nu a mai supraviețuit.

A fost înjunghiată de 10 ori în piept și tăiată, în total, de peste 30 de ori pe tot corpul.

La scurt timp după ce și-a dat seama ce a făcut, Karel a fugit. Poliția și localnicii au început să îl caute folosind tot ce aveau la îndemână: snowmobile, mașini sau chiar și elicoptere.

El a fost găsit după patru ore la doar câțiva kilometri depărtare, în apropierea graniței cu Suedia.

Bărbatul se află acum în arest. Judecătorii trebuie să stabilească, până la finalul anului, dacă îi acordă sentința pe viață sau doar 14 ani de închisoare, conform încadrării.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: