image
Sursa foto: privesc.md

Maia Sandu: Vă rog foarte mult să purtați mască, inclusiv de dragul oamenilor în vârstă și al celor cu probleme de sănătate

Președintele ales al RM, Maia Sandu, a venit cu un apel către cetățeni, în contextul pandemiei, să fie responsabili și poarte masca de protecție.

„În primul rând, sper că sunteți sănătoși. Este cel mai important lucru acum și vă rog, dragi cetățeni, să aveți grijă de dvs. și de familiile dvs. Știu că am obosit cu toții, știu că situația creată de pandemie devine tot mai apăsătoare și mai dificilă, dar pericolul cel mare încă nu a trecut. Este foarte important să fim atenți în continuare, să ne protejăm și să fim solidari cu cei mai vulnerabili decât noi. De responsabilitatea și solidaritatea noastră depinde sănătatea și chiar viața noastră și a celor din jur”, a menționat Maia Sandu.

„Vă rog foarte mult să purtați mască, inclusiv de dragul oamenilor în vârstă, de dragul oamenilor cu probleme de sănătate. Vă rog foarte mult să amânați petrecerile și alte evenimente pentru mai târziu. Vă rog foarte mult să ne solidarizăm și să fim mai buni unii cu alții pentru că doar așa putem să depășim această perioadă dificilă. Doar prin responsabilitate și bunătate vom ieși cu bine din perioada grea prin care trecem”, a mai spus președintele ales al RM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: