image
Sursa foto: Jurnal.md

FOTO // Un bărbat și-a împușcat concubina, la Nisporeni: Femeia a fost internată în secția de reanimare

Un bărbat de 53 de ani și-a împușcat concubina de 47 de ani, provocându-i o plagă în regiunea abdomenului. Tragedia s-a produs astăzi, în jurul orei 15:00 într-o localitate din Nisporeni.

La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că la domiciliu, un bărbat în stare de ebrietate, având un conflict cu concubina sa, cu scopul de a se răzbuna, dintr-o armă de model EKOL FIRAT Compact, modificată artizanal, deținută ilegal, a efectuat o împușcătură în direcția acesteia.

Ulterior, victima s-a deplasat la vecinul său căruia i-a comunicat despre cele întîmplate. Bărbatul a telefonat pe polițistul de sector, care a solicitat intervenția Serviciului Medical de Urgență și Grupei operative de urmărire penală a Inspectoratului.

Fiind evaluată situația și riscul la care pot fi supuși angajații, precum și faptul că făptașul a fost condamnat anterior pentru omor, de către grupa operativă la fața locului au fost aplicate forța fizică prin răsucirea mâinilor la spate și aplicarea cătușelor.

La fața locului, suspectul, nu a cooperat cu organul Poliției. În cadrul cercetărilor efectuate, în domiciliu, a fost ridicat un tub de cartuș 9 mm, din care se presupune că s-ar fi efectuat împușcătura, iar din veceul gospodăriei a fost ridicat un sac de polietilenă, în care se afla Pistolul de model EKOL FIRAT și 16 cartușe.

La moment, victima este internată în Secția se reanimare a SR Nisporeni, și urmează a fi supusă intervenției medicale.

Pe acest caz, poliția a inițiat Cazul a fost înregistrat în R-1 cu nr.485 și o cauză penală conform prevederilor art.27,145 alin.2 CP al RM.

Bărbatul a fost reținut conform prevederilor art.166. CPP.

IP NisporeniIP Nisporeni

Noutăţile partenerilor

comentarii: