image
Sursa foto: cec.md

FRAUDĂ înainte de alegeri: Socialiștii au mers pe la bătrâni și au strâns cereri pentru urna mobilă // VIDEO

Fraudă înainte de turul doi al alegerilor primarului capitalei. Reprezentanții socialiștilor au mers la mai mulți bătrâni din Chișinău și au colectat cereri pentru ca aceștia să beneficieze de dreptul de a vota cu ajutorul unei mobile.

Schema a fost deconspirată de președintele secției de votare numărul 220, Svetlana Frunză, care a depistat cel puțin 12 astfel de cazuri.

Informația a fost confirmată pentru jurnal.md de reprezentantul Platformei DA, Grehovețcaia Alisa. Potrivit ei, contactați telefonic de către președintele secției de votare, bătrânii care au scris cereri au spus că cei care le-au colectat s-au prezentat drept reprezentanți ai Partidului Socialiștilor.

Contactați pentru o reacție, reprezentanții candidatului Andrei Năstase au declarat că este evidentă tentativa binomului de a frauda alegerile, inclusiv prin intermediul oamenilor cu vulnerabilități, ceea ce constituie o bșlasfemie.

„Se vor întreprinde toate demersurile către CEC și alte instituții, dar cel mai bun răspuns la aceste ilegalități este votul masiv al chișinăuienilor!”, au spus reprezentanții candidatului Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: