image
Sursa foto: jurnal.md

Ceban, indignat că oamenii cântă și dansează în localuri arhipline, în timp ce Dodon face ospățuri cu zeci de oameni

Primarul general al Chișinăului Ion Ceban este indignat că oamenii cântă și dansează în localuri arhipline iar apoi se plâng că nu sunt locuri în spitale, în timp ce Igor Dodon organizează mese festive. Mai mult, Ceban a anunțat astăzi în cadrul ședinței Primăriei că pe parcursul acestei săptămâni, ar urma să fie luate decizii privind activitatea restaurantelor și cafenelelor din Chișinău.

Ion Ceban se arată indignat că oamenii din capitală nu respectă regulile de restricție, în același timp, cel pentru care și-a luat și concediu din cont propriu pentru al ajuta în campania electorală, a organizat ospățuri cu zeci de oameni.

Se cântă, se dansează în localuri arhipline, după care lumea se vaicăresc că nu mai sunt locuri în spitale”, a menționat Ion Ceban.

Ieri, Igor Dodon a participat la un banchet la Vulcănești, la care au fost prezenți zeci de persoane, majoritatea în vârstă.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare, Igor Dodon este surprins cum susține un discurs în fața oamenilor. Dodon lansează critici dure în adresa Maiei Sandu, dar îi îndeamnă pe oameni să fie optimiști și „să bea câte 50 de grame”.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor din Chișinău ar urma să fie sistată?

În contextul în care numărul de cazuri de COVID-19 a explodat în ultimele zile, primăria Chișinău urmează să decidă cum vor activa restaurantele și cafenele în următoarel săptămâni.

Ion Ceban a menționat în cadrul ședinței de astăzi că deja se pregătesc evenimente cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iar acestea ar trebui evitate în condițiile datelor epidemiologice negative din R. Moldova.

Pe parcursul acestei săptămâni, ar urma să fie luate decizii privind activitatea restaurantelor și cafenelelor din Chișinău după ce vor avea loc consultări cu reprezentanții sectorului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: