image
Sursa foto: jurnal.md

„Artizanii gustului”, din 8 octombrie, doar la Jurnal TV; Descoperiți poveștile celor mai de succes bucătari și patiseri!

V-ați întrebat vreodată ce presupune munca de bucătar chef și ce sacrificii necesită? Eroii emisiunii „Artizanii Gustului” știu ce înseamnă pasiunea pentru ceea ce fac. Rând pe rând, ne vor destăinui multe despre ce se întâmplă până ca bucatele să ajungă desăvârșite pe masa oaspetelui.

În noul sezon, „Artizanii Gustului” ne vor povesti ce înseamnă să dirijezi o bucătărie, cât de mult contează echipa și cum un concept culinar devine realitate. Pregătiți-vă să aflați cele mai interesante istorii care stau în spatele bucătarilor de succes, dar și în bucătăriile lor.

„În cel de-al doilea sezon „Artizanii gustului”, telespectatorii Jurnal TV vor avea ocazia să se apropie de oamenii care practic nu se văd, dar roadele muncii lor se văd și chiar se gustă. Este vorba despre bucătarii și patiserii noștri, cărora noi le oferim șansa să fie mut mai vizibili, să fie cunoscuți de public, să înceapă a prinde la curaj pentru a promova gastronomia locală și a o ajuta să evolueze. În acest sezon avem 10 istorii, atât bucătari, cât și patiseri, pe care i-am provocat să valorifice tradițiile și produsele locale, amintirile lor din copilărie, să modernizeze anumite bucate. Ce se vede pe ecran este o muncă enormă a foarte multor oameni și bucuria mea e că producem acasă, valorificăm tot ce este local și ne dăm șansa să ne autodepășim, să creăm și să oferim publicului nostru produs local”, spune Nata Albot, producătorul emisiunii.

Primul episod din noul sezon va fi difuzat vineri, 8 octombrie, de la 20:00, doar la Jurnal TV. Protagonist va fi bucătarul Petru Chicu.

„Primul episod, cu Petru Chicu, pe unii îi va uimi prin istoria sa. Deși ne cunoaștem de mulți ani, nici măcar eu nu știam multe detalii din biografia sa, cum ar fi, de exemplu, că este sportiv de performanță, halterofil profesionist, care la un moment dat s-a focusat pe gătit, iar astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din Chișinău”, a menționat Nata Albot.

Această emisiune este produsă cu susținerea Ambasadei SUA în Republica Moldova și IREX în Moldova.

În fiecare vineri, la ora 20:00, fiți cu ochii pe Jurnal TV pentru un nou episod „Artizanii Gustului”!

Noutăţile partenerilor

comentarii: