image
Sursa foto: Getty Images

Wanda Nara aruncă bomba: Mauro Icardi la Juventus, lângă Cristiano Ronaldo; Anunţul impresarului

Wanda Nara, soţia şi deopotrivă impresarul lui Mauro Icardi, a dezvăluit că Internazionale Milano a vrut să-l cedeze pe atacantul argentinian la Juventus Torino.

"În ultima fereastră de transferuri, Inter a vrut să-l trimită la Juventus, dar Mauro a refuzat, preferând să stea la Milano. A refuzat mai mulţi bani. Juventus voia să-l dea la schimb pe Higuain. Au încercat să mă convingă că ar putea face pereche cu Cristiano Ronaldo, iar el a ajuns în cele din urmă. Mi-au spus că Icardi ar fi unicul număr 9", a declarat Wanda Nara, pentru Gazzetta dello Sport.

Atacantul echipei Internazionale Milano, Mauro Icardi, a anunţat, luni seară, pe reţelele de socializare, că a semnat un nou contract cu firma de echipament sportiv Nike. "Fericit şi mândru că mi-am prelungit contractul cu Nike. Mulţumesc, Wanda Icardi", a notat fotbalistul argentinian, pe pagina sa de Instagram.

Totuşi, Icardi încă nu s-a înţeles cu Inter pentru o nouă înţelegere, actualul contract al argentinianului urmând să expire în 2021. "Prelungirea contractului cu Inter este departe. M-au contactat în timpul fazei grupelor Ligii Campionilor, dar a rămas să discutăm după încheierea acestei faze. Bineînţeles, o nouă înţelegere cu Inter este prioritară".

Icardi joacă la Inter din 2013, timp în care a adunat 201 meciuri, 120 de goluri şi 25 de assist-uri. 95 de milioane de euro este cota vârfului de 25 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: