image
Sursa foto: facebook/Maia Sandu

Maia Sandu: Limbajul violent al lui Candu arată că PD vrea să guverneze cu Dodon și Șor, la adresa cărora nu are critici

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate a ținut să-i dea o replică președintelui Parlamentului după ce ieri în cadrul emisiunii Important de la TVC21 Andrian Candu a declarat că „Maia Sandu vorbește prostii și că este ori zero, ori mincinoasă”, după ce aceasta a cerut anularea votului mixt.

„Când Andrian Candu, isterizat, vine cu astfel de calificative în adresa mea sau a PAS, poți doar să constați cât de slabi și lipsiți de orice credibilitate au devenit. Limbajul său violent arată că, după alegeri, PD își propune să guverneze alături de Dodon și Șor, la adresa cărora nu prea are critici”, susține liderul PAS.

„Însă oamenii văd că așa-numitele lor proiecte - protejarea ucigașilor, demolări cu carul la mijloc de noapte, vinderea cetățeniei pe ascuns unor oameni cu trecut dubios, tergiversarea dosarului Șor pentru a-l lăsa sa cheltuie banii furați, niciun bănuț întors din miliardul dispărut, Arena Națională și câte și mai câte - sunt niște „inițiative” făcute împotriva cetățenilor și a statului, doar în interesul propriului buzunar”, a declarat Maia Sandu.

Mai mult, liderul PAS susține că „noi, cetățenii onești ai acestei țări, suntem în război direct cu corupții, indiferent dacă aceștia sunt din PD, PSRM sau alte partide-marionetă. Cei de la guvernare știu că năruirea lor nu mai poate fi oprită, că noi reprezentăm un pericol real la adresa confortului și libertății lor, de aceea devin tot mai isterici, iar metodele lor devin tot mai mârșave”.

„Răbdarea oamenilor are însă o limită. În toamnă, vom pune punct batjocurii și vom câștiga, alături de toți cetățenii, acest război cu hoția și minciuna”, a conchis liderul PAS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: