image
Sursa foto: Getty Images

Îmi era frică să nu rămân orb: Momentul în care Firmino a crezut că totul s-a terminat

Roberto Firmino (27 de ani, împliniți pe data de 2 octombrie), atacantul lui Liverpool, a povestit recent, într-un interviu acordat pentru Sky Sports, ce sperietură a tras după incidentul cu Jan Vertonghen (31 de ani) din derby-ul cu Tottenham, de pe Wembley, de acum aproximativ o lună, când ”cormoranii” s-au impus cu 2-1 în campionat.

”Îmi era frică să nu rămân orb de un ochi şi să nu mai pot vedea cum trebuie niciodată. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat aşa şi m-am vindecat treptat. Mi-am luat medicamentele şi am avut mare grijă pentru că ochii sunt foarte importanţi când esti jucător profesionist”, a spus brazilianul, încă marcat de acel incident neplăcut.

Firmino este totuși bucuros pentru că a realizat că totul a rămas în urmă, din moment ce nu mai trebuie să folosească nici ochelarii de protecție. ”Eram speriat, durerea a trecut treptat după ce doctorul mi-a dat nişte analgezice. Când s-a întâmplat faza, totul era în ceaţă şi nu puteam să văd cu ochiul stâng”, a mai spus Firmino.

Acest incident se putea transforma într-o adevărată tragedie, Firmino riscând chiar să îşi piardă ochiul. Colegul său din atac, Sadio Mane, a dezvăluit ce dialog a avut cu Firmino. "I-am trimis luni un mesaj şi i-am spus <<Hey, Bobby, avem nevoie de tine. I-am spus că nu are nevoie de ochi să poate juca. Am văzut că dă goluri fără să se uite, așa că sunt de părere că poate juca și fără ochi", a spus la acel moment Mane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: